Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μέσα στον Ιούνιο η κυκλοφορία του “The World of Cyberpunk 2077”

*
Με συγγραφέα τον Marcin Batylda και εκδότη την Dark Horse Books σε συνεργασία με την CD Projekt RED, το επερχόμενο βιβλίο “The World of Cyberpunk 2077” πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 17 Ιουνίου.

Σύμφωνα και με την περιγραφή που υπάρχει στο website της Dark Horse Books, το “The World of Cyberpunk 2077” θα εξετάζει το εκτεταμένο lore της δυστοπικής Night City. Μάθετε τα πάντα για τα cybernetics, τα όπλα, τους χαρακτήρες, αλλά και τις διάφορες ιστορίες γύρω από αυτούς, μέσω ενός συνδυασμού τέχνης και lore 192 σελίδων, που κάθε fan του νέου RPG της CD Projekt RED θα θέλει να έχει στη συλλογή του.


Το “The World of Cyberpunk 2077” έχει κόστος $39.99 και είναι διαθέσιμο για παραγγελία μέσω Amazon, Barnes and Noble, Booksamillion και Indigo. Επιπλέον, το πολυαναμενόμενο RPG Cyberpunk 2077 πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 17 Σεπτεμβρίου 2020 για PlayStation 4, Xbox One, PC και Google Stadia.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*